Zondag in Zeeland

De weersvoorspelling was niet zo best, maar er stond een duurloop van 90 minuten op mijn schema, en daar had ik al de hele week naar uitgekeken. Dus drinkgordel om, twee kleine flesjes met water en een gelletje voor onderweg en mijn fototoestel in mijn jaszak. Niet dat laatstgenoemde werkelijk lekker loopt, maar het is zo fijn om foto’s mee naar huis te nemen.
Vandaag lag het mooie fietspad tussen Middelburg en Vlissingen op mijn route. Hier kwam ik ook nog andere meisjes tegen die aan het trainen waren… ik hoop dat zij en hun begeleidster mijn site met de foto kunnen vinden, anders zien we mekaar vast en zeker een andere keer weer… op een zondag in Zeeland.

One thought on “Zondag in Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>