Schaduwspel

Louise de kat had gisteren duidelijk gemaakt dat ze graag een stoel in het zonnetje wou hebben, precies in de goede hoek van de keuken, waar vanaf een uur of 15:30 het zonnetje naar binnen valt (als er dan zon is), met uitzicht op de tuin. Louise is namelijk naast een lekker-lui-in-het- zonnetje-genieter ook een gepassioneerde vogelspotter, dus… Het was maar een kleine moeite. Vandaag nam Louise precies op tijd, katten weten zoiets, plaats in haar stoeltje toen zij iets heel anders ontdekte, iets heel verrassends… het schaduwspel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>