Gevonden!

De werkgroep Gevonden! kwam op 20 november met een mooie presentatie voor de Innovatieraad bijeen. De deadline was gehaald. De Innovatieraad was enthousiast en gaat door met ons project. Pilot bibliotheek wordt Theek 5 in Oosterhout. Theo Peeters neemt het stokje over. De Innovatieraad denkt erover na Gevonden! vervolgens uit te breiden naar Friesland en Zeeland. Samen met ProBiblio zouden zodoende 3 Provinciale Service Organisaties verder kunnen gaan met wat wij als werkgroep in mei j.l. tijdens de InnovatieDoeDag zijn begonnen en in slechts 6 maanden hebben uitgewerkt. En ja, ik ben er trots op, erg trots. Het was een fantastische groep waar ik deel van uitmaakte. Verschillende disciplines bij elkaar, elkaar versterkend en aanvullend. Een uitzonderlijke ervaring. Een moment waarop ik me rijk voelde.

Dank aan de leden van de Innovatieraad, vooral aan Frank Huysmans, die onze peetvader was!

En dank aan Karen, Karin, Irmgard, Harriet en Edo!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert